E hënë, 16 Maj, 2022
Kontakt: info@usalvision.com

Video / Pyeti për zhdukjen e historisë. Policët e Veliajt largojnë me dhunë gazetarin

 

Në 76 vjetorin e çlirimit të Tiranës, shtëpitë të cilat janë përdorur si baza gjatë luftës nacional çlirimtare, ose po u merret fryma nga pallatet ose janë shndërruar në të tilla

Televizioni Ora News ka kërkuar dhe qëndrimin e kryebashkiakut për zhdukjen e historisë, por si gjithnjë gazetarët janë të padëshiruar prej tij.

Kjo ka ndodhur edhe gjatë ditës së sotme me gazetarin Ronaldo Sharka.

Gazetari shkoi dy herë për të kryer misionin e tij, si në mëngjes herët kur Veliaj u paraqit në bashki, ashtu edhe në mesditë kur Veliaj ishte prezent në ceremoninë e Çlirimit të Tiranës.

Në të dyja herët gazetari është përballur me shtyrje me forcë dhe rrethim nga policët dhe truprojat të cilët mbrojnë kryebashkiakun “e paprekshëm” nga mikrofoni i gazetarit.

 

Të Ngjashme

Shkrimi Vijues
Lini Komentin

Mirë se Erdhe!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Hapni një Llogari të Re!

Plotësoni formularët më poshtë për t'u regjistruar

Merrni Fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

Add New Playlist